Ács Ferenc

Pedagógus végzettségű, tanári pályája után egy röpke kitérőt tett az IT világába, majd onnan vissza a felnőttoktatásba, azon belül is a sport lett az irány. RKC1-2 majd Strongfirst kettlebell 1 és 2 es oktató. Okleveles testépítő és fitnesz instruktor. 2013 -ban honosítja Magyarországon a Clubbellt. Elvégzi a Strongfirst Testsúlyos képzését. 2014-ben megkapta a Strongfirst Team Leaderi fokozatot. Ugyan ebben az évben Kék övet kapott Carlson Gracie Brazil jitsuban. Tacfit vizsgát tesz Prágában. 2015-ben elvégzi a Strongfirst Olimpiai rudas képzését. Novemberben lerakja a Tacfit Team Leaderi vizsgát, így Magyarország vezető instruktora lesz. Koncepciója a kitartó ,fokozatos munka, az emberközeli megközelítés és a türelem a tanítványok felé.

Fehér Gergely

Gyermekkora óta sportol kisebb kihagyásokkal.
Ebben volt teljesítménytúra, tájfutás, úszás, és klasszik kondi.
A természet szeretete mai napig megmaradt, olyannyira, hogy túravezetőket oktat térkép alapú navigációra.
Ha a teremben nem sikerülne vele találkozni, hétvégente kis hazánk tájegységeiben biztosan összefuthattok vele.
Okleveles Fitness testépítő szakedző
2014-ben SFG1 ( Kettlebell) vizsgát tett.
2017-ben Kinesotape tanfolyamot végzett.
Jelenleg az olimpiai súlyemelés amivel szeretné tanulmányait bővíteni.
Két nagyon erős 🙂 fiúgyermek apukája.

Kerek Csaba

Kerek Csaba vagyok, lassan 10 éve foglalkozom a thai boksszal, mondhati a kezdetektől fogva versenyszerűen. Főként K1 szabályrendszerben versenyzek, ezeket a tapasztalatokat és élményeket szeretném megosztani, átadni az arra fogékony, küzdősportok iránt érdeklődő emberek számára.

Bölecz Ádám

Általános es középiskolát is sporttagozatos osztályban végeztem. 7 éves koromtól fociztam, egészen 20 eves koromig, amikor is egy tipikus sport sérülés miatt abbahagytam a labdarúgást. Iskolás éveim alatt sokfele sportot kipróbáltam.

Atletizáltam, es 4 évig kosaraztam is parhuzamosan a foci mellett. 13 evesen azonban választani kellett, akkor a kosárlabdát hagytam el, es maradt a nagy szerelem, a foci.

2011-ben ismerkedtem meg a funkcionális edzessél, Ács Ferenc vezetett be, eme izgalmas mozgásforma világába. 2016-ban edzői vizsgát tettem, előbb fitness instruktori, majd tacfit instruktorit.

Tesi órát tartok, melynek elsődleges célja, h a napi több órás ülőmunka után átmozgassuk magunkat, illetve elengedhetetlen a jókedv, móka, labdázás.😀

Pál Károly

Gyermekkorától kezdve sokféle sportot űzött. Késöbb egy Pavel Tsatsouline által írt cikk hatására kezdett el a funkcionális edzéssel foglalakozni. 2009-ben tett Strongfirst (korábban RKC) kettlebell oktatói vizsgát, majd FMS és okleveles sportoktatói végzettséget szerzett. 2013-ban elvégzi a Strongfirst Testsúlyos képzését és az első hazai Clubbell oktatói tanfolyamot. Folyamatosan képzi magát és igyekszik növelni szakamai tudását.

Abonyi Zsolt

Kung-fu sportedző
/ Kali Concept Advanced Instruktor
Pekiti-Tirsia Kali International certified Instruktor /

Magamról:
Gyermekkorom óta érdekelnek a harcművészetek, az elmúlt 30 év során tapasztalatot szereztem számos formájában, japán, koreai, kínai változatokban egyaránt. Lenyűgöz a mozgáskultúra, mely elsajátítható általuk, és természetesen értékelem az önvédelmi képességeket, melyekre szert tehet gyakorlójuk.

Az évek múlásával érdeklődésem a Fülöp szigeteken kialakult stílusra, a kalira összpontosult, mely különlegessége, hogy a hidegfegyverek hatékony használatának megismerésén keresztül vezet a pusztakezes harci képességek elsajátítása felé.