Juhász-Pálhidy Fruzsina

A nevem Juhász-Pálhidy Fruzsina, és a Red Wolf Gym edzője vagyok, ahol kiscsoportos erő-állóképesség központú funkcionális edzéseket tartok. Civilben marketinggel foglalkozom, egy hazai reklámügynökségnél dolgozom, mint PPC specialista. Szerencsére mindkét szakmámat imádom. Gyerekkorom óta sportolgattam…

Ács Ferenc

Pedagógus végzettségű, tanári pályája után egy röpke kitérőt tett az IT világába, majd onnan vissza a felnőttoktatásba, azon belül is a sport lett az irány. RKC1-2 majd Strongfirst kettlebell 1 és 2 es oktató. Okleveles testépítő és fitnesz instruktor. 2013 -ban honosítja Magyarországon a Clubbellt. Elvégzi a Strongfirst Testsúlyos képzését. 2014-ben megkapta a Strongfirst Team Leaderi fokozatot. Ugyan ebben az évben Kék övet kapott Carlson Gracie Brazil jitsuban. Tacfit vizsgát tesz Prágában. 2015-ben elvégzi a Strongfirst Olimpiai rudas képzését. Novemberben lerakja a Tacfit Team Leaderi vizsgát, így Magyarország vezető instruktora lesz. Koncepciója a kitartó ,fokozatos munka, az emberközeli megközelítés és a türelem a tanítványok felé.

Fehér Gergely

A mozgás gyerekkora óta élete szerves részét képezi, 12 évet lovagolt, síeltem, gyerekként atletizált, kosárlabdázott és úszott. Tinédzser évei elején egy csípő operáció már csak feltette az i-re a pontot, és lassan de biztos kúsztak fel a kilók. A folyamatos, ámbár de rendszertelen edzései után 2012-ben találkozott a Kettlebell-lel, mellyel együtt megismerte a funkcionális mozgás világát is. Edzője, Ács Ferenc támogatásával 2014-ben instruktori vizsgát tett és azóta is folyamatosan képzi magát.
2016 januárja óta ismét tanul, jelenleg funkcionális táplálkozási ismeretek témában bővíti ismereteit. Hiszi azt, hogy a mozgás és a helyes táplálkozás találkozása csodákra képes, tudását szeretné minél több embernek átadni és általuk magát is fejleszteni.

Kerek Csaba

Thai Boksz Team

Szabó Gábor

A sport egész életében fontos szerepet játszott. Az úszás után a küzdősportok felé vette az irányt, 10 évig versenyszerűen Shotokan karatézott. Magyar bajnokságokon dobogós helyezéseket és közép-európai versenyen 3. helyezést ért el. Ez az időszak nagyban hozzájárult a személyisége fejlődéséhez, Önmaga, az ellenfele és a sportok iránti tisztelet megtanulásához. A versenyzés befejezése után kipróbálta a Krav-magát, majd belekóstolt a Brazil Jiu-Jitsuba. Jóbarátja, Ács Ferenc invitálására kezdte el tanulni a Kettlebellt 2009-ben. Nagyon fontos számára, hogy egy rendszer jól felépített, logikus legyen, és egészséges mozgásmintát adjon az erő és állóképesség mellett. A kettlebellben ezt mind megtalálta. Szeretné ezt a rendszert sokakkal megismertetni, hogy hogyan lehet helyesen, tudatosan mozogni és tartós fejlődést elérni a fizikai állapotunkban.
Mottója: Treat your body like it belongs to someone you love 😉

Szemes Tibor

Bölecz Ádám

Vágássy Eszter

Solymosi Gergely

2005-ben kezdett megismerkedni meg az edzőtermek világával.
Folyamatosan kereste a tudatos edzés, tudatos táplálkozás mibenlétét.
A kezdeti években autodidakta módon fejlesztette magát: szakirodalmak olvasása: edzéstervek, étrendek összeállítása.
2010-től edző segítségével belekóstol a klasszikus testépítő edzésbe, testépítő étrendbe.
2013-ban megismerkedik a Kettlebell-el és a Funkcionális edzéssel Ács Ferencnél.
2016-ban TacFit Level 1 instruktori vizsgát tesz.

Dudevszky Gábor

Gyermekkorától kezdve sokféle sportot űzött. Késöbb egy Pavel Tsatsouline által írt cikk hatására kezdett el a funkcionális edzéssel foglalakozni. 2009-ben tett Strongfirst (korábban RKC) kettlebell oktatói vizsgát, majd FMS és okleveles sportoktatói végzettséget szerzett. 2013-ban elvégzi a Strongfirst Testsúlyos képzését és az első hazai Clubbell oktatói tanfolyamot. Folyamatosan képzi magát és igyekszik növelni szakamai tudását.

Gál Zoltán

Zoltán egy ideig a Kettlebellel járt, de rá kellett jönnie, hogy igaz szerelme a Clubbell és azóta elválaszthatatlanok!
Zoli ízig vérig mérnök. A precíz, tökéletességig csiszolt, jól felépített dolgokban leli örömét.
Ugyancsak szereti az élet ízeit ( még a macskája is Pacalnak van elnevezve), így óráin ugyanezt az életörömöt és élvezetet adja át. Az általam sokat emlegetett móka és kacagás kézzel fogható óráin!

A halkulás csupán az edzések terhelésénél jön ki, amikor mindenki küzd,dolgozik, izzad, lélegzik és végül megpihen.A Clubbellel életérzést minden kedden-csütörtökön a Black Crow Gym-ben tudod Zoltánnal átérezni
18:00 és 19:00-ás kezdéssel!

Pál Károly

Gyermekkorától kezdve sokféle sportot űzött. Késöbb egy Pavel Tsatsouline által írt cikk hatására kezdett el a funkcionális edzéssel foglalakozni. 2009-ben tett Strongfirst (korábban RKC) kettlebell oktatói vizsgát, majd FMS és okleveles sportoktatói végzettséget szerzett. 2013-ban elvégzi a Strongfirst Testsúlyos képzését és az első hazai Clubbell oktatói tanfolyamot. Folyamatosan képzi magát és igyekszik növelni szakamai tudását.